Samsung Galaxy S Plus
vergroot Klik foto voor vergroting

Samsung Galaxy S Plus met abonnement

Alles over de Samsung Galaxy S Plus, Prijzen, specificaties, video's en meer!

Kosten Met abonnement: GRATIS - Los toestel: € 407,70

Specs 4 inch AMOLED, 1.4 GHz processor, Swype... Lees meer

Video Video van de Samsung Galaxy S Plus

Aanbeloven Deals

Hi mobielincl. internet€ 17.50 p/mGRATISBekijken
KPNincl. internet€ 25.00 p/mGRATISBekijken
MTV Mobileincl. internet€ 19.75 p/mGRATISBekijken
Studentmobielincl. internet€ 22.50 p/mGRATISBekijken
Belnu.nlincl. internet€ 24.95 p/mGRATISBekijken

Nadat Samsung eerst de markt in 2010 heeft gegrepen met de Galaxy S en in 2011 met de Galaxy S 2 kwam, is er nu een 2e opvolger voor de Galaxy S. Namelijk de Galaxy S Plus. Deze telefoon is vergelijkbaar met de eerste galaxy S, maar dan met upgrades. Zo is de processor bijvoorbeeld sneller, en is beeldscherm van betere kwaliteit.

Software

Deze telefoon heeft, net als de andere high range smartphones, toegang tot de android market, en daarmee kunnen applicaties worden gedownload. Dit toestel draait op android versie 2.3. De telefoon staat voorddurend in contact met het wereld wijde web, en daarmee word uw social media en email automatisch gesynchroniseerd met uw telefoon, zodat u altijd en overal op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Hardware

De Samsung Galaxy S Plus beschikt over een 4 inch Super AMOLED scherm voor uitstekende helderheid, en heeft een HSPA+ verbinding, voor internet snelheden tot 14.4 mbps. De Galaxy S Plus word voort gedreven door een 1.4 GHz processor welke 10 procent meer batterij duur garandeert. Ook kunt u schitterende foto’s maken met de 5 megapixel camera.