Samsung Galaxy S2
vergroot Klik foto voor vergroting

Samsung Galaxy S2 met abonnement

Alles over de Samsung Galaxy S2, Prijzen, specificaties, video's en meer!

Kosten Met abonnement: GRATIS - Los toestel: € 407,70

Specs 8 Megapixel camera, 1.2 GHz, Android 2.3... Lees meer

Video Video van de Samsung Galaxy S2

Aanbeloven Deals

Hi mobielincl. internet€ 30.00 p/mGRATISBekijken
KPNincl. internet€ 25.00 p/mGRATISBekijken
MTV Mobileincl. internet€ 24.75 p/mGRATISBekijken
Studentmobielincl. internet€ 0.00 p/mGRATISBekijken
Belnu.nlincl. internet€ 0.00 p/mGRATISBekijken

De Samsung Galaxy S2 is het vlaggenschip van de Android reeks van Samsung. De Galaxy S is gebaseerd op Android versie 2.3. Dit staat gerand voor de snelste prestaties. Op deze manier kunt u de zwaarste apps tegelijk laten draaien, en heeft u geen last van lange laad tijden. Zo kun u internetten terwijl u muziek luistert en tegelijk een youtube filmpje bekijkt.

Dit toestel is speciaal ontwerpen als smartphone. Dit zorgt ervoor dat u allerlei applicaties kunt downloaden vanaf de android market! Enkele voorbeelden van bekende apps, zijn Facebook, Twitter, Angry birds, Buienradar, NS reisplanner, en nog vele andere.

Hardware

De samsung Galaxy S 2 heeft een 4.3 inch beeldscherm, dat is bijna 11 cm in doorsnede. Zo is alles super goed te lezen, en zijn de apps perfect te benutten. De fotograaf word in u naar boven gehaald door de 8.0 megapixel camera voor het maken van super scherpe foto’s en full HD filmen. Dit scherm is ook nog eens uitgerust met de AMOLED technologie. De processor van deze smartphone is een krachtige 1.2 GHz welke de zwaarste apps met het grootste gemak aan kan. Verder bevat deze telefoon GPS en is het geheugen uit te breiden met een micro SD kaart.