Samsung Galaxy Ace
vergroot Klik foto voor vergroting

Samsung Galaxy Ace met abonnement

Alles over de Samsung Galaxy Ace, Prijzen, specificaties, video's en meer!

Kosten Met abonnement: GRATIS - Los toestel: € 407,70

Specs Touchscreen, 5 MP, WiFi, GPS intern... Lees meer

Video Video van de Samsung Galaxy Ace

Aanbeloven Deals

Hi mobielincl. internet€ 15.00 p/mGRATISBekijken
KPNincl. internet€ 25.00 p/mGRATISBekijken
MTV Mobileincl. internet€ 13.75 p/mGRATISBekijken
Studentmobielincl. internet€ 0.00 p/mGRATISBekijken
Belnu.nlincl. internet€ 0.00 p/mGRATISBekijken

Deze telefoon is het kleinere broertje van de galaxy S. Deze Galaxy Ace is ook een heuse smartphone, maar dan voor een kleinere prijs. De Ace draait op android versie 2.2 en dat betekent dat de telefoon beschikt over apps. Deze kunnen worden gedownload uit de android market. U kunt dat u kunt kiezen uit wel 200.000 verschillende apps. De Samsung Galaxy ACE S5830 heeft een 5 megapixel camera, welke garant staat voor super scherpe foto’s.

De Galaxy Ace heeft mooie afgeronde hoeken, en bevat 2 tiptoetsen en een home knop. De rest van de navigatie gaat allemaal met het touchscreen welke met meerdere vingers is te bedienen. Het scherm is 3.5 inch zodat alles duidelijk leesbaar is, maar u niet met een gigantische telefoon hoeft rond te zeulen.

Een andere leuke optie aan deze samsung telefoon, is dat deze beschikt over het zogeheten Swipe. Dit betekend dat u nu nog sneller kunt typen, zonder uw vinger van het scherm te halen, maar simpelweg te “Swipen”.

Deze telefoon heeft een supersnelle 3g internet verbinding waarmee u altijd en overal in contact staat met het internet. Zo kunt u direct uw email lezen, en de laatste facebook updates bekijken. Daarnaast kunt u chatten met behulp van Whatsapp.