Adroid Abonnementen

De telefoons die worden gemaakt met de verschillende fabrikanten zoals Samsung, HTC en Sony Ericsson, zijn natuurlijk niet te gebruiken zonder een abonnement dat bij jouw en de telefoon past. Het is daarom van lang dat je zorgt dat je een telefoon koopt met het juiste abonnement daarbij.

Daarbij moet je rekening houden dat het gebruik van belminuten en sms kosten zal veranderen bij aanschaf van een smartphone. Doordat het met Android makkelijker is om gratis te "sms'en" , namelijk met de applicatie "Whatsapp" welke te downloaden is in de android market. Door deze chat applicatie is het eenvoudig om mensen die ook in het bezit zijn van een smartphone (en dat worden er steeds meer) te contacten door middel van Whatsapp.

Vodafone abonnementen

Een android telefoon kan eigenlijk niet optimaal worden benut zonder een abonnement. Daarom bied Vodafone verschillende abonnementen aan, die voorzien zijn van internet, belminuten, en sms. Door het aangaan van een abonnement met een android telefoon, betekend dit dat je de telefoon vaak gratis bij het abonnement krijgt. Ook betekend dit dat je er vervolgens vaak 12 of 24 maanden aan vast zit, en dus verplicht bent iedere maand te betalen.

Hi abonnementen

Ook Hi bied verschillende soorten abonnementen waarbij je de telefoons vaak gratis krijgt. Het verschil met vodafone is, dat Hi zich meer richt op de prive abonnementen, en niet op het zakelijke gebied. Omdat Hi zich echt richt op de particulier, doen zij er veel aan zeer scherpe acties. Bijna iedere week zijn er andere acties, allemaal inspelend op de huidige trends. Deze acties bevatten ook vaak android telefoons, en zijn dat altijd erg scherp in prijs. De aanbiedingen van deze week kun je hier bekijken.